Slik konfigurerer du Safe Money for et bestemt nettsted

Slik konfigurerer du Safe Money for et bestemt nettsted:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Personvern.
  3. Velg delen Sikre penger og klikk på Vis nettsteder.

Vinduet Sikre penger vil da åpne.

4. Klikk på koblingen Legg til nettsted i Sikre penger for å åpne felter der du kan legge til nettstedinfo.
  5. I feltet Nettsted for Sikre penger (URL) angir du nettadressen til nettstedet som skal åpnes i Beskyttet nettleser.

En nettstedadresse må innledes av prefikset for HTTPS-protokollen (for eksempel https://example.com). Dette prefikset settes inn som standard av den beskyttede nettleseren.

6. Velg handlingen du vil at Beskyttet nettleser skal utføre når du åpner nettstedet:
    • Hvis du vil at nettstedet skal åpnes i Beskyttet nettleser hver gang du besøker det, merker du av for Kjør Beskyttet nettleser.
    • Hvis du vil at Kaspersky Small Office Security skal be deg om å velge en handling hver gang nettstedet åpnes, merker du av for Spør brukeren.
    • Hvis du vil deaktivere Safe Money for nettstedet, merker du av for Ikke kjør Beskyttet nettleser.
  7. Klikk på koblingen Legg til beskrivelse for å åpne feltet Beskrivelse, og skriv inn et navn eller en beskrivelse for dette nettstedet.
  8. Klikk på Legg til.

Nettstedet vises i listen.